26 februari 2017
12:00

Hagalunds IS

Referat: ESK Bandy - Hagalunds IS

Efter 1.37 utökade vi ledningen till 2-0 då trodde de flesta av oss att matchen var avgjord.
Vi går in i någon typ av dvala och låter Hagalund både redusera och kvittera innan vi vaknar till liv och gör 5 raka mål innan det är dax för halvtidsvila.

I halvtid var inte riktigt överens om vi spelade dåligt eller om vi faktiskt spelade hyfsat i första halvlek, men för att undvika tveksamheter efter matchen gick vi ut och spelade riktigt riktigt kass, skulle våga påsta att det var sämsta halvleken för säsongen.
Att vi ändå vinner halvleken med 4-1 säger mer om motståndet än om oss, man bränner b.l.a två straffar.

I och med segern har vi definitivt avgjort serien, inget av lagen bakom kan komma ifatt.